Over ons

Symphonic eMotions is een sociale onderneming van vier bevlogen partners met uiteenlopende kwaliteiten. Zij hebben hun sporen verdiend in de ICT, softwareontwikkeling, het (muziek)onderwijs, de studiowereld, de zorgsector en de wereld van goede doelen, maatschappelijke organisaties en vermogensfondsen. Door de handen in een te slaan willen zij de door henzelf ontwikkelde interactieve muzikale bewegingstool - die al succesvol in de onderwijs- en muziekwereld wordt gebruikt - inzetten in de zorgwereld. Onze missie is om mensen met een beperking te stimuleren om door beweging en muziekcreatie de kwaliteit van hun leven  te verbeteren.

caret-down caret-up caret-left caret-right
Frans Jan-Wind

Ik ben sinds 1998 actief als muziektechnoloog en computer componist. In deze periode heb ik mij gespecialiseerd in het schrijven van software voor het creëren van composities, modellen van instrumenten en interactie systemen waar het menselijk lichaam de bron van informatie is. In het team van Symphonic eMotions ben ik de schakel die de techniek in banen leidt. In samenwerking met de sector kan Symphonic eMotions een verrijking voor hopelijk een zo groot mogelijke groep toekomstige componisten en muzikanten worden.

frans-jan@symphonic-emotions.nl
06 2274 2656

Bart Peters

Meer dan 30 jaar ervaring in het werken met creatieve teams en mensen. Eerst in de rol van geluidstechnicus en producer van vele muziekproducties voor televisie, radio en artiesten en de laatste 20 jaar als directeur, eigenaar van Benny Vreden. Een creatief productiebedrijf dat zich toelegt op talentontwikkeling bij kinderen in de basisschoolleeftijd op het gebied van muziek, dans en theater. In Symphonic eMotions komt voor mij heel veel samen: Muziek en techniek mét een maatschappelijk doel. Ik teken ervoor.

bart@symphonic-emotions.nl
06 55830946

Marieke Heydeman

Met mijn marketingervaring in de financiële sector en fondsenwerving in de goede doelen wereld brengt Symphonic eMotions voor mij veel samen: het ontwikkelen en in de markt zetten van een concrete virtuele muziektool die mensen gelukkig maakt en in beweging krijgt. Zo draag ik bij aan een vitale samenleving, samen met een geweldig, enthousiast en veelzijdig team!

marieke@symphonic-emotions.nl
06 27278826

Deny de Jong

Ik ben sinds 1990 actief als adviseur, trainer, projectleider en bestuurder in de wereld van maatschappelijke organisaties, goede doelen, onderwijs, zorg en de overheid. Ik begeleid organisaties bij strategie, community building en financiering. Symphonic eMotions is voor mij een prachtige kans om juist mensen met een beperking met plezier in beweging te krijgen. Daarom zet ik mijn kennis en netwerk in om zoveel mogelijk mensen van  Symphonic eMotions te laten genieten.

deny@symphonic-emotions.nl
06 52364842

Scroll naar boven