Symphie

Nu cliënten in zorginstellingen door de COVID-maatregelen noodgedwongen beperkte
contactmomenten hebben, blijkt dat eenzaamheid en verveling toeslaan. Zo kwamen we op het idee iets te ontwikkelen dat eenvoudig in gebruik is voor mensen die nu geen dagbesteding hebben. Iets dat niet volledig moet worden begeleid, maar gemakkelijk op bijvoorbeeld de iPad/tablet of telefoon door bewoners zelf is te gebruiken. Zeker nu er beperktere dagbestedingsactiviteiten zijn voor cliënten, zou dat een verrijking zijn.

We zijn aan de slag gegaan en presenteren met trots het resultaat:
Symphie, het kleine zusje van Symphonic eMotions Pro. Dit is een gratis gadget die in het klein laat zien en vooral laat voelen wat grote broer Symphonic eMotions Pro uitgebreider te bieden heeft. Want op Symphonic eMotions Pro zijn de mogelijkheden natuurlijk legio: verschillende stijlen muzieksets, een cliëntopvolgingssysteem, etc.

Hoe werkt Symphie?

Symphie werkt op alle soorten devices, maar op de iPad/tablet heb je de meest optimale muzikale ervaring. Want ook voor zusje Symphie geldt dat de device-camera jouw bewegingen omzet in muziek en geluiden. Goed om te weten: we slaan geen data op.

De cliëntenraad van 's Heeren Loo Apeldoorn is enthousiast over Symphie.

Symphie getoond in het Schuylenburg weekjournaal van 's Heeren Loo te Apeldoorn.

Scroll naar boven