Prototyping

Symphonic eMotions is tot nu toe ingezet in het muziek- en dansonderwijs. Momenteel testen we onze interactieve muziekbewegingstool met kwetsbare ouderen en mensen met epilepsie, visuele, lichamelijke en/of verstandelijke beperking en hun begeleiders.

Symphonic eMotions zet mensen aan tot bewegen en dans met plezier en is daarmee uitermate geschikt voor toepassingen binnen muziek-, beweging- en fysiotherapie, revalidatie, dagbesteding en andere begeleidingsvormen in de zorg.

Symphonic eMotions heeft veel te bieden voor cliënten in de zorg. Op een speelse wijze wordt beweging en beleving gestimuleerd, waarbij meerdere zintuigen worden geprikkeld. De enthousiaste reacties van de zorginstellingen waar we demonstraties gaven, tonen aan dat er een grote behoefte is aan een bewegingsstimuleringstool als Symphonic eMotions.

Samen met de zorginstellingen ’s Heeren Loo, Sein en Amarant wordt Symphonic eMotions tijdens de zogenaamde  prototypingsfase (zomer 2020) uitgebreid getest en aangepast aan de wensen van de gebruikers. We verzamelen daarbij wekelijks gebruiksinformatie op basis waarvan de software wordt doorontwikkeld.

 

         SEIN, Expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde                's Heeren Loo                                 

Tevens testen we de juiste opstelling en werking van de apparatuur en vullen we de muziekcatalogus met nieuwe inspirerende muzieksets. Zo zijn er worden nieuwe muzieksets voor Symphonic eMotions gecomponeerd in de studio van Edwin Schimscheimer.

Nieuwsgierig?

Aanmelden voor de testfase is nog mogelijk!

Scroll naar boven